Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
Přidat hodnocení
5
39x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ML Avatar autora Maichi Luu | 13.5.2022
ML Avatar autora Minh Anh Luongová | 20.4.2022
ŠH Avatar autora Šárka Hlaváčková | 29.3.2022
P Avatar autora Petra | 27.2.2022
Dnešní návštěva showroomu byla velmi příjemná a milá. Oblečení/šaty byly nádherné, padnoucí. Skvělý nákup. Paní majitelka byla skvělá, měla velmi dobrý odhad na postavu :), poradila. Doporučuji
A Avatar autora Alena | 17.2.2022
VS Avatar autora Veronika Schreiberova | 28.1.2022
ZD Avatar autora Zuzana Doktorova | 28.1.2022
Dokonale šaty :) aj prístup
Avatar autora Elena Škrobánková | 11.12.2021
skvělý nákup
TH Avatar autora Thao Huong | 2.12.2021
I přes menší komplikace ze strany banky proběhl nákup úspěšně. Milá domluva i komunikace. Šaty moc pěkné :)
J Avatar autora Jana | 24.11.2021
Fantazie! Šaty padnou dokonale, tabulka rozměrů je skvělá. Materiál je boží a zásilka dorazila snad během dne a půl. :)
PN Avatar autora Petra Nábřežná | 13.11.2021
Rychla a kvalitni domluva, slecna je mila a veci z obchodu jsou super !
A Avatar autora Aneta | 31.7.2021
Šatečky krásné a kvalitní, dodání velmi rychlé a komunikace skvělá. Vřele doporučuji!
J Avatar autora JD | 15.7.2021
Love, love, love !!!!!
T Avatar autora Thao | 9.7.2021
Úplně jsem spokojená, dvě šaty nádherný. Krásný showroom a majitelka skvělá, poradí. Příjemný to bylo. Kvalita top. Děkuji moc.
L Avatar autora Lucia | 29.6.2021
Krásny top, skvělá komiunikace, určitě doporučuji :)
LT Avatar autora Lenka Tikovská | 16.6.2021
Krasné oblečení od ještě krásnější majitelky. Kvalita skvělá, návštěva showroomu není jenom na vyzkoušení kousků ale i na bezvadný a osobní nákupní zážitek, všechno moc doporučuji!
TD Avatar autora Thuy Dung | 16.6.2021
Jsem velice spokojená. Linky byla super milá a věci jsou krásný
SD Avatar autora Sandra Duongová | 12.6.2021
Skvělé zboží a rychlé dodání. Moc doporučuji!!!!!!!!!!!!!
RH Avatar autora Renáta Horská | 10.6.2021
Úžasná komunikace s paní majitelkou, rychlé dodání, kvalitní a krásné zboží. Vřele doporučuji !!!!!! TOP zákaznická zkušenost !!!!!
Avatar autora | 7.6.2021

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 40