Hodnocení obchodu

4,9 25 hodnocení
Přidat hodnocení
5
24x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LT Avatar autora Lenka Tikovská | 16.6.2021
Krasné oblečení od ještě krásnější majitelky. Kvalita skvělá, návštěva showroomu není jenom na vyzkoušení kousků ale i na bezvadný a osobní nákupní zážitek, všechno moc doporučuji!
TD Avatar autora Thuy Dung | 16.6.2021
Jsem velice spokojená. Linky byla super milá a věci jsou krásný
SD Avatar autora Sandra Duongová | 12.6.2021
Skvělé zboží a rychlé dodání. Moc doporučuji!!!!!!!!!!!!!
RH Avatar autora Renáta Horská | 10.6.2021
Úžasná komunikace s paní majitelkou, rychlé dodání, kvalitní a krásné zboží. Vřele doporučuji !!!!!! TOP zákaznická zkušenost !!!!!
Avatar autora | 7.6.2021
J Avatar autora Janea | 2.6.2021
Objednala jsem si krásné satenové šaty, které byly velikosti S/M, ale nebojte holky, vážím 69 a sedly mi krásně❤️ Pak jsem si rovnou objednala pyžamko a taky super. Co se tyče komunikace, tak byla perfektní a zboží dorazilo do dvou dnů, takže všem doporučuju ❤️
TV Avatar autora Tereza Vankova | 24.5.2021
Krásné zboží, rychlé dodání a vynikající komunikace s majitelkou obchodu! Opravdu to nebyl poslední nákup!
L Avatar autora Lucie | 20.4.2021
S obchodem jsem velice spokojená, určitě si znovu objednám, doporučuji.
Avatar autora | 19.4.2021
Nekvalitní materiál, pouze jednovrstvé šaty, velmi průhledné, ikdyž se na fotkách tváří neprůhledně, velké zklamání. Šaty za 800 maximálně jako pyžamo do postele.
L Avatar autora Linky (Administrátor) 20.4.2021
Dobrý den, děkuji za feedback. Moc mě to mrzí, že nejste s šaty spokojená. U těchto šatů doporučuji nosit bezešvé tělové spodní prádlo, poté to není vidět :) V případě nespokojenosti můžete určitě zboží vrátit/vyměnit do 14 dní.
AP Avatar autora Aneta Pham | 19.4.2021
S nákupem jsem moc spokojená, slečna velmi milá, odpovídá obratem, rychlý zaslání, víc takových obchodů. Zboží kvalitní, brzy objednám další kousky :-).
Avatar autora | 8.3.2021
Jsem maximálně spokojena!
DS Avatar autora Denisa Szabados | 23.1.2021
S nákupom som bola .maximálne spokojná. Objednávala som top šitý na mieru, Linky so mnou celú dobu komunikovala ohľadom látky či stavu objednávky. Ušitý bol veľmi rýchlo a sedí naozaj krásne:) Ostatné objednávané veci boli tiež super. Určite nakúpim znovu :)
PK Avatar autora Petra Kaucká | 9.1.2021
Skvělá nákupní zkušenost, komunikace s Linky je parádní a bezproblémová, navíc odpovídá bleskově rychle. Oblečení je zajímavé, krásné, nevšední a velmi kvalitní, všechny kousky, které jsem si objednala došly v pořádku a nadmíru splnily očekávání, byly ještě krásnější a lepší než na fotce, velikosti sedí perfektně. Potěšil navíc i krásný dárek (náušnice) a vlastnoručně napsaná kartička s poděkováním. Majitelka je milá a pečlivá, oblečení skvostné, za mě je tohle nejlepší online nakupovací zážitek a nový nejoblíbenější e-shop :) Některé kousky jsou poněkud dražší, ale cena odpovídá kvalitě a za kvalitu mi není líto utratit peníze.
Z Avatar autora Zuza | 15.12.2020
Přesně podle mých představ !! TOP Děkuji
VS Avatar autora Veronika Schreiberova | 13.12.2020
Paradni nakup. Uz se tesim na nejaky dalsi kousky u tak mile slecny :)
TH Avatar autora Tereza Homolková | 2.12.2020
Naprostá spokojenost. Linky nabízí velmi kvalitní a krásné oblečení. V případě nákupu v showroomu dokáže vždy poradit jak vhodně nakombinovat outfity. Se zbožím jsem byla vždy moc spokojená, krásně se nosí, je moc pohodlné a navíc vážně krásné. Kousky z LinkyFashion tvoří dost velkou část mého šatníku, tudíž opravdu moc doporučuji :)
ZJ Avatar autora Zuzana Janečková | 10.11.2020
Obrovská spokojenost. Ochota, profesionální přístup, úžasný výběr, originalita, Linky velice sympatická a skvělý rádce. Nejde odejít bez ničeho :) především proto, že je tu tolik krásných věcí z parádních materiálů a dobře padnoucích. Dozajista nenakupuji naposledy. Moc tímto děkuji, Linky je žena na pravém místě.
K Avatar autora Klára | 10.10.2020
Jsem velice spokojená!!!! Rychlé doručení, šaty krásně sedí, úžasný materiál a vypadají přesně jako na fotce!!!!
TL Avatar autora Thuy Linh | 8.10.2020
Moc doporučuju nákup v showroomu u Linky, hlavně pokud neradi bloudíte nákupním centrem. Rychle jsem si vybrala, má tam opravdu parádní kousky takže určitě neodejdete s prázdnou a ještě k tomu mi velice ochotně pomohla s výběrem a kombinací, abych si byla opravdu jistá a spokojená s tím, co kupuju. Takže za mě spokojenost a určitě to není naposledy, co jsem u Linky nakoupila. :)))
Avatar autora Tereza Šlechtová | 8.10.2020
Jsem velice spokojená, skvělá komunikace s Linky, doručení do 3 dnů a objednané šaty sedí a mají moc příjemný materiál. ☺️

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 25

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.