Hodnocení obchodu

5,0 53 hodnocení
Přidat hodnocení
5
52x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IJ Avatar autora Iva Juříčková | 13.12.2023
A Avatar autora Aneta | 16.11.2023
Mohu jedině doporučit! Šaty jsou moc příjemné, ale také elegantní. Komunikace je opravdu milá a vstřícná. Dlouho mi nakupování neudělalo takovou radost!
N Avatar autora Nela | 5.11.2023
Moc moc děkuji za možnost zkoušky i v nedělní podvečer. Nádherné kalhoty, krásná halenka, svetřík i šaty. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup u paní Linky!
VK Avatar autora Viktorie Kubíková | 31.10.2023
Kalhoty naprosto fantastické! Příjemný materiál, krásně sedí. Milé jednání, takže velká spokojenost :)
L Avatar autora La | 27.10.2023
Vse nadherne zabalene, vse super a velmi prijemny material kalhoty! Diky za mile jednani!
JK Avatar autora Jana Knotková | 11.10.2023
Fantastický prístup, skvelá komunikácia, veľmi príjemné jednanie
M Avatar autora Míša | 29.3.2023
Krásné šaty - výborný střih, sedí mně i dceři (prý se o ně budeme střídat :-)) Velká spokojenost s eshopem, rychlé dodání, milé pozornosti v balíčku.
L Avatar autora Linky (Administrátor) 29.3.2023
Mockrát děkuji za nákup! To mě velmi potěšilo, že budete moci sdílet šaty i se svou dcerou. Je to opravdu krásný střih! Ať se Vám hezky nosí a budu se těšit na případnou budoucí návštěvu.
VK Avatar autora Veronika Kašparová | 10.3.2023
Zakoupený pásek je krásný, určitě doporučuji:-)
L Avatar autora Linky (Administrátor) 10.3.2023
Dobrý den, mockrát Vám děkuji za feedback. Budu se těšit na případnou další objednávku.
T Avatar autora Tam | 2.2.2023
Miluji tento eshop, věci v něm a i paní majitelku. Tak vstřícný a milý přístup se nikde jen tak nevidí. Showroom doporučuji všem určitě navštívit! Místo jedné věci si odnesete určitě tři. Linky podporuji už dlouho a nemůžu si vynachválit kvalitu každého kousku. Naposledy jsem si pořídila saténové červené šaty s límečkem a naprosto je MILUJI! Takže doporučuji všem 10/10.
L Avatar autora Linky (Administrátor) 10.3.2023
Mockrát děkuji za milý feedback! Moc si toho vážím <3
K Avatar autora Karolína | 29.12.2022
skvělý materiál, velmi milá domluva
L Avatar autora Linky (Administrátor) 10.3.2023
Mockrát Vám děkuji za feedback, jsem za Vaší objednávku velmi vděčná! Budu se těšit na případnou další objednávku. :)
M Avatar autora Markéta | 9.9.2022
J Avatar autora Jana | 29.8.2022
DO Avatar autora Dominika Opelková | 19.7.2022
ML Avatar autora Maichi Luu | 13.5.2022
ML Avatar autora Minh Anh Luongová | 20.4.2022
ŠH Avatar autora Šárka Hlaváčková | 29.3.2022
P Avatar autora Petra | 27.2.2022
Dnešní návštěva showroomu byla velmi příjemná a milá. Oblečení/šaty byly nádherné, padnoucí. Skvělý nákup. Paní majitelka byla skvělá, měla velmi dobrý odhad na postavu :), poradila. Doporučuji
A Avatar autora Alena | 17.2.2022
VS Avatar autora Veronika Schreiberova | 28.1.2022
ZD Avatar autora Zuzana Doktorova | 28.1.2022
Dokonale šaty :) aj prístup

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 53