Hodnocení obchodu

5,0 9 hodnocení
Přidat hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZJ Avatar autora Zuzana Janečková | 10.11.2020
Obrovská spokojenost. Ochota, profesionální přístup, úžasný výběr, originalita, Linky velice sympatická a skvělý rádce. Nejde odejít bez ničeho :) především proto, že je tu tolik krásných věcí z parádních materiálů a dobře padnoucích. Dozajista nenakupuji naposledy. Moc tímto děkuji, Linky je žena na pravém místě.
K Avatar autora Klára | 10.10.2020
Jsem velice spokojená!!!! Rychlé doručení, šaty krásně sedí, úžasný materiál a vypadají přesně jako na fotce!!!!
TL Avatar autora Thuy Linh | 8.10.2020
Moc doporučuju nákup v showroomu u Linky, hlavně pokud neradi bloudíte nákupním centrem. Rychle jsem si vybrala, má tam opravdu parádní kousky takže určitě neodejdete s prázdnou a ještě k tomu mi velice ochotně pomohla s výběrem a kombinací, abych si byla opravdu jistá a spokojená s tím, co kupuju. Takže za mě spokojenost a určitě to není naposledy, co jsem u Linky nakoupila. :)))
Avatar autora Tereza Šlechtová | 8.10.2020
Jsem velice spokojená, skvělá komunikace s Linky, doručení do 3 dnů a objednané šaty sedí a mají moc příjemný materiál. ☺️
S Avatar autora Suzy | 6.10.2020
Doporučuji!!! Skvělá komunikace s e‐shopem. Rychlé odeslání zboží. Samotné zboží pěkné. Spokojenost.
T Avatar autora Tereza | 16.9.2020
Nakupování u Linky v showroomu je úžasný zážitek. Linky je milá, přátelská a skvěle poradí, co padne jaké postavě, takže budete odcházet naprosto spokojená a s mnohem více věcmi, než pro co jste si přišla :) Oblečení skvěle padne a dobře se nosí. Rozhodně doporučuji!
M Avatar autora Martina | 3.9.2020
Oblečení jsem si jela vyzkoušet do showroomu, kde mě čekal jeden z nejlepších nakupovacích zážitků, co jsem kdy měla. Linky je moc milá, a tvrzení, že je se svými klientkami spíše kamarádka než prodavačka je 100% pravda. Určitě všem obchod doporučuji, ať už pro rozmanitý výběr oblečení, kde si každý najde to své, nebo pro skvělý customer service, který mne hodně překvapil a zlepšil den ♥️
K Avatar autora Kája | 2.9.2020
S obchodem jsem nadmíru spokojená. Slečna velmi milá, sympatická. Zboží přišlo velmi rychle a s produktem - satin dress jsem nadmíru spokojená. Skvěle padnou, barva přesně podle obrázku, nastavitelná ramínka, boží materiál. 100 doporučuji všem:)
H Avatar autora Helena | 2.9.2020
Very fast delivery to the UK and effective communication. I love the dress I bought from Linky, it’s comfortable and good quality. Would definitely recommend ❤️

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 9

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.