Hodnocení obchodu

4,9 33 hodnocení
Přidat hodnocení
5
32x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Elena Škrobánková | 11.12.2021
skvělý nákup
TH Avatar autora Thao Huong | 2.12.2021
I přes menší komplikace ze strany banky proběhl nákup úspěšně. Milá domluva i komunikace. Šaty moc pěkné :)
J Avatar autora Jana | 24.11.2021
Fantazie! Šaty padnou dokonale, tabulka rozměrů je skvělá. Materiál je boží a zásilka dorazila snad během dne a půl. :)
PN Avatar autora Petra Nábřežná | 13.11.2021
Rychla a kvalitni domluva, slecna je mila a veci z obchodu jsou super !
A Avatar autora Aneta | 31.7.2021
Šatečky krásné a kvalitní, dodání velmi rychlé a komunikace skvělá. Vřele doporučuji!
J Avatar autora JD | 15.7.2021
Love, love, love !!!!!
T Avatar autora Thao | 9.7.2021
Úplně jsem spokojená, dvě šaty nádherný. Krásný showroom a majitelka skvělá, poradí. Příjemný to bylo. Kvalita top. Děkuji moc.
L Avatar autora Lucia | 29.6.2021
Krásny top, skvělá komiunikace, určitě doporučuji :)
LT Avatar autora Lenka Tikovská | 16.6.2021
Krasné oblečení od ještě krásnější majitelky. Kvalita skvělá, návštěva showroomu není jenom na vyzkoušení kousků ale i na bezvadný a osobní nákupní zážitek, všechno moc doporučuji!
TD Avatar autora Thuy Dung | 16.6.2021
Jsem velice spokojená. Linky byla super milá a věci jsou krásný
SD Avatar autora Sandra Duongová | 12.6.2021
Skvělé zboží a rychlé dodání. Moc doporučuji!!!!!!!!!!!!!
RH Avatar autora Renáta Horská | 10.6.2021
Úžasná komunikace s paní majitelkou, rychlé dodání, kvalitní a krásné zboží. Vřele doporučuji !!!!!! TOP zákaznická zkušenost !!!!!
Avatar autora | 7.6.2021
J Avatar autora Janea | 2.6.2021
Objednala jsem si krásné satenové šaty, které byly velikosti S/M, ale nebojte holky, vážím 69 a sedly mi krásně❤️ Pak jsem si rovnou objednala pyžamko a taky super. Co se tyče komunikace, tak byla perfektní a zboží dorazilo do dvou dnů, takže všem doporučuju ❤️
TV Avatar autora Tereza Vankova | 24.5.2021
Krásné zboží, rychlé dodání a vynikající komunikace s majitelkou obchodu! Opravdu to nebyl poslední nákup!
L Avatar autora Lucie | 20.4.2021
S obchodem jsem velice spokojená, určitě si znovu objednám, doporučuji.
Avatar autora | 19.4.2021
Nekvalitní materiál, pouze jednovrstvé šaty, velmi průhledné, ikdyž se na fotkách tváří neprůhledně, velké zklamání. Šaty za 800 maximálně jako pyžamo do postele.
L Avatar autora Linky (Administrátor) 20.4.2021
Dobrý den, děkuji za feedback. Moc mě to mrzí, že nejste s šaty spokojená. U těchto šatů doporučuji nosit bezešvé tělové spodní prádlo, poté to není vidět :) V případě nespokojenosti můžete určitě zboží vrátit/vyměnit do 14 dní.
AP Avatar autora Aneta Pham | 19.4.2021
S nákupem jsem moc spokojená, slečna velmi milá, odpovídá obratem, rychlý zaslání, víc takových obchodů. Zboží kvalitní, brzy objednám další kousky :-).
Avatar autora | 8.3.2021
Jsem maximálně spokojena!
DS Avatar autora Denisa Szabados | 23.1.2021
S nákupom som bola .maximálne spokojná. Objednávala som top šitý na mieru, Linky so mnou celú dobu komunikovala ohľadom látky či stavu objednávky. Ušitý bol veľmi rýchlo a sedí naozaj krásne:) Ostatné objednávané veci boli tiež super. Určite nakúpim znovu :)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 33

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné